Alumni Club - Regional and European Project Management

„Lernen ist Erfahrung. Alles andere ist nur Information.“ - Albert Einstein

Die Studierenden des Masterstudiengangs sehen sich permanent neuen, ständig variierenden Ländern, Kulturen und Sprachen gegenübergestellt, was einzigartige Erfahrungen, Herausforderungen und Besonderheiten mit sich bringt, die sie oft auch nach Ende des Studiums weiterhin prägen. Alumni und auch aktuelle Studierende können jederzeit auf das Wissen und die Erfahrungen der Absolventen bauen.

Die Ausweitung des Alumni-Netzwerk der WHZ soll den Kontakt unter Absolventen sowie zwischen Alumni und Studierenden aufrechterhalten und vertiefen. Erfahrungsberichte von Absolventen zeigen aktuellen Studenten potenzielle Wege nach dem Master auf.

"Learning is experience. Everything else is just information." - Albert Einstein

Students in the Master's programme are permanently introduced to new, constantly varying countries, cultures and languages, which brings with it unique experiences, challenges and peculiarities that often continue to shape them even after they have finished their studies. Alumni and also current students can always build on the knowledge and experiences of graduates.

The expansion of the WHZ alumni network is intended to maintain and deepen contact among graduates and between alumni and students. Experience reports from graduates show the current students potential paths after the Master's degree.

Our Alumnis

Name: Kateřina Bendová

Nationality: Czech

Current job position: US company Johnson & Johnson

Want to know more ? Click on my image !

Name: Maëla Barçon

Nationality: French

Current job position: French-American organization Made in France

Want to know more ? Click on my image !

Contacts